Selecteer een pagina

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

CORONA & IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

Sterk in je werk door leren en ontwikkelen

WORKSHOP

ZORGEN VOOR DE ZORG

FitzMe

Zorg goed voor jezelf. Dat is, zeker nu, makkelijker gezegd dan gedaan. Als medewerker in de Zorg krijg je veel voor je kiezen. ‘De zorg moet altijd door’, maar de omstandigheden maken het werken in de zorg in deze periode extra zwaar. Met alle macht proberen jij en je collega’s zelf inzetbaar te blijven. Want thuis moeten vaak ook kinderen opgevangen worden en soms ben je zelf ook nog mantelzorger. Mogelijk heb je in deze tijd zelf een dierbare verloren of kamp je met en scheiding en velen van jullie hebben een dierbare cliënt verloren. Dan krijg je met rouw te maken. Hoe ga je daarmee om? met rouw? Rouwen kan veel energie van je vergen. Logisch dat je de gezondheid dan onder druk komt te staan. Hoe kun je ook dan nog goed voor jezelf zorgen? Je streeft ernaar om net zo goed voor jezelf te zorgen als voor al die andere mensen en taken. Lukt dat?
 

Doel
Deze workshop helpt je om een check-up te doen: hoe is het nu echt met je, hoe lukt het je om goed voor jezelf te zorgen? Ook krijg je zicht op wat er nodig is om overeind te blijven. Of liever nog: om de beste versie van jezelf te blijven en plezier te houden in al het goede werk dat je doet. 

Resultaten van de workshop:
Je leert hoe je goed kunt omgaan met jezelf en met onrust die af en toe de kop op zal steken, maar ook hoe je gemakkelijker om kunt gaan met anderen die hun eigen onrust hebben. Daarbij is er aandacht voor het bewaren van je fitheid en vitaliteit, wat geen overbodige luxe is met al die uren die je zorg verleent.

 

 

 

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Workshop
Duur: 90 minuten
Locatie: Online / offline
Open inschrijving en groep (min 10, max 20 personen)
Kosten p.p € 65,-
per groep 
€ 650,-
Website www.fitzcompany.nl

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Nathalie Gertsen
nathalie@fitzme.nl
06 – 51 72 48 29

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes