Selecteer een pagina

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

Sterk in je werk door leren en ontwikkelen

WORKSHOP

WERK-PRIVÉ IN BALANS

FitzMe

Veel mensen hebben het gevoel dat ze te weinig tijd en energie hebben. Daarmee bedoelen ze: niet voldoende tijd en energie om de dingen te doen die ze willen doen. Misschien hebben ze na het werk en andere verplichtingen te weinig tijd en energie voor hun privéleven. Of zouden ze juist meer energie willen hebben voor hun werk.

Tegenwoordig kan bijna alles, dus verwachten mensen ook heel veel van zichzelf. Maar de mogelijkheden en verwachtingen die je dagelijks ervaart, vergen vaak meer dan 100% van je energie en je tijd. Hoe maak je dan keuzes die ervoor zorgen dat je je bijdrage op het werk goed kunt leveren, maar ook in balans blijft in de rest van je leven? En plezier houdt in alles wat je doet? In deze workshop leer je hiervoor een aantal belangrijke basisprincipes. Het doel is dat je weet hoe je met een zo tevreden mogelijk gevoel bij je bed kunt belanden elke dag.


Doel
In deze workshop bepalen de deelnemers welke dingen belangrijk voor ze zijn. Ze krijgen gereedschap om hun energie beter te beheren en meer balans te bewaren. In deze workshop zal ook aandacht worden gegeven aan het thema veerkracht en wordt praktische en goed onderbouwde kennis aangedragen om beslissingen op te baseren en een actieplan te maken.


Resultaten van de workshop:

• Deelnemers herkennen bij zichzelf wanneer ze in balans zijn en wanneer niet;
• Deelnemers weten welke factoren invloed hebben op de hoeveelheid plezier en voldoening die ze ervaren in hun dagelijkste taken;
• Deelnemers weten hoe ze hun energie en taken slim verdelen over de dag;
• Deelnemers kiezen een aandachtspunt waar ze mee aan de slag willen.

 

 

 

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Workshop
Duur: 90 minuten
Locatie: Online / offline
Open inschrijving en groep (min 10, max 20 personen)
Kosten p.p € 65,-
per groep 
€ 650,-
Website www.fitzcompany.nl

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Nathalie Gertsen
nathalie@fitzme.nl
06 – 51 72 48 29

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes