Selecteer een pagina

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

Sterk in je werk door leren en ontwikkelen

WORKSHOP

STRESS EN VEERKRACHT

FitzMe

Er komen de hele dag (te)veel dingen op ons af: informatie, verwachtingen, mogelijkheden… Iedereen die midden in het leven staat, heeft daarom vaardigheden nodig om stress te managen. In deze workshop leer je hoe je jouw stressniveau kunt peilen op elk moment van de dag. Je krijgt inzicht in hoe je kunt omgaan met problemen en vervelende situaties en wat de clou daarbij is. En je krijgt ook hele praktische handreikingen, bijvoorbeeld hoe je je dag het beste kan indelen in jouw situatie en hoe je het stressniveau in je lichaam direct kunt verlagen, waar je ook bent. In de workshop ga je direct dingen ervaren, zodat je aan het eind van de workshop kunt bepalen welke stap je het beste kunt gaan zetten om je stressmanagement nog beter op peil te brengen.

Doel
In deze workshop gaan de deelnemers beoordelen hoe ze ervoor staan met hun dagelijkse stress en ontspanning. Vertonen ze stress-symptomen? Krijgen ze tijdig ontspanning, maar ook in de juiste vorm zodat ze echt herstellen? Er worden verschillende manieren aangereikt om te peilen wat je stressniveau op een bepaald moment is. In de workshop wordt uitgelegd hoe stress ‘werkt’ en wat ervoor nodig is om veerkrachtig te blijven. Praktische en goed onderbouwde kennis en slimme tips geven daarbij inspiratie voor deelnemers waarmee ze op korte termijn hun stressniveau kunnen verlagen, en op de lange termijn een actieplan kunnen maken om grip te houden op hun stress en veerkracht.


Resultaten van de workshop:
– Deelnemers kunnen inschatten hoe hoog hun stressniveau is en of ze voldoende en goed herstel inhouwen om hun veerkracht op peil te brengen/houden.

– Deelnemers weten hoe chronische stress (hormonaal) ontstaat en verergert: ze kennen het mechanisme.

– Deelnemers weten hoe je het stressniveau in je lichaam (direct) kunt verlagen.

– Deelnemers zijn gemotiveerd om hun stressmanagement te verbeteren, weten wat ze willen veranderen en hoe ze dat gaan doen.

 

 

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Workshop
Duur: 90 minuten
Locatie: Online / offline
Open inschrijving en groep (min 10, max 20 personen)
Kosten p.p € 65,-
per groep 
€ 650,-
Website www.fitzcompany.nl

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Nathalie Gertsen
nathalie@fitzme.nl
06 – 51 72 48 29

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes