DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

WORKSHOP

ENERGIE-MANAGEMENT EN PRIORITEITEN STELLEN 

FitzMe

Op een gewone dag komt zoveel op ons af, dat prioriteiten stellen een uitdaging is. En op een drukke dag geldt dat nog sterker. Keuzes maken is niet gemakkelijk als je bedenkt dat de verwachtingen almaar hoger worden. We moeten alles leveren, en snel. In deze sessie gaan we niet proberen om meer dingen in een dag gepropt te krijgen, Want laten we eerlijk zijn: als alles net lijkt te passen, komt er toch weer iets bij. Op een gewone dag komt zoveel op ons af, dat prioriteiten stellen een uitdaging is. En op een drukke dag geldt dat nog sterker. Keuzes maken is niet gemakkelijk als je bedenkt dat de verwachtingen almaar hoger worden. We moeten alles leveren, en snel. In deze sessie gaan we niet proberen om meer dingen in een dag gepropt te krijgen, Want laten we eerlijk zijn: als alles net lijkt te passen, komt er toch weer iets bij. 

De huidige werkomgeving vraagt ook veel van je. Wanneer er veel taken op je afkomen per dag, is het lastig om de juiste keuzes te maken. Zowel in je taken, als in het goed voor jezelf blijven zorgen. In deze workshop krijg je tips waarmee je betere keuzes kunt maken in je werk. Ook leer je hoe je je veerkracht en energie goed kunt houden, zowel tijdens je werk als daarna. De workshop is praktisch ingestoken, zodat je de deur uitgaat met oplossingen die je meteen kunt toepassen. Zodat je dezelfde avond al met een meer voldaan gevoel naast je bed staat.


Doel
In deze workshop worden medewerkers zich bewust van wat ze kunnen doen om zich goed te blijven voelen en toch veel gedaan te krijgen op een dag. Ze kiezen hun eigen verbeteracties en maken die concreet, zodat ze er dezelfde dag nog baat bij hebben.


Resultaten van de workshop:
– Deelnemers weten wat de voorwaarden zijn om hun energie en veerkracht op peil te houden.

– Deelnemers kunnen prioriteiten stellen binnen hun werk, zodat ze hun kostbare tijd zo effectief mogelijk kunnen besteden.

– Deelnemers kennen hun eigen energie verloop door de dag heen en kunnen daarop inspelen. Hierdoor leveren ze beter werk af en komen ze met meer energie hun werkdag uit, zodat er een betere werk-privé balans ontstaat.

 

 

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Workshop
Duur: 90 minuten
Locatie: Online / offline
Open inschrijving en groep (min 10, max 20 personen)
Kosten p.p € 65,-
per groep € 650,-
Website www.fitzcompany.nl

*De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en deelnemers ontvangen hierop nog 50% ESF-subsidie.

Contactpersoon
Nathalie Gertsen
nathalie@fitzme.nl
06 – 51 72 48 29

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes