Selecteer een pagina

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

Sterk in je werk door leren en ontwikkelen

TRAINING

VOOR JEZELF OPKOMEN EN REKENING HOUDEN MET EEN ANDER

FitzMe

We doen het allemaal heel veel en toch is het misschien wel het moeilijkste wat er is: communiceren. Want hoe weet je nou zeker dat iemand precies begrijpt wat jij wilt zeggen en andersom, dat je echt snapt wat de ander jou probeert te vertellen?
Waarschijnlijk maak je (net als bijna iedereen) met enige regelmatig mee dat je het heel goed bedoelde en dat ander het helemaal anders oppakt. Soms is dat grappig, maar meestal levert het een ongemakkelijke situatie op of misschien zelfs wel ruzie. 

Het gevoel dat de ander jou niet snapt of als er ruzie ontstaat is helemaal niet goed voor je zelfvertrouwen. Je voelt je waarschijnlijk boos, of klein of niet gehoord en dat geeft pijn/verkramping. En vanuit die pijn zeg je misschien wel dingen die je eigenlijk niet meent. En zo zit je voor je het weet in een spiraal naar beneden.

Doel
Wil je hier graag verandering in aanbrengen maar weet je niet hoe? Leer in deze training hoe je een duidelijke, aangename en constructieve gesprekspartner wordt. Op het werk maar ook thuis. Met deze training breng je jouw assertiviteit naar een hoger niveau en bereik je meer in minder tijd. Zorg voor jezelf!

In de training zelfvertrouwen en communicatie gaan we twee dingen onder de loep nemen. Je leert hoe je dingen zo kunt zeggen dat de ander het bijna niet fout kan oppakken. En je leert hoe jij jezelfvertrouwen kunt vergroten. Dat laatste zorgt er dan, via een omweg, ook dat je communicatie verbetert en verbeterde communicatie is weer een lift voor je zelfvertrouwen.

Resultaten 
– Deelnemer is op de hoogte van de do’s en don’ts rondom assertiviteit en communicatie

– Deelnemer is zich bewust van het belang van zelfvertrouwen

– Deelnemer is zich bewust van het belang van verbale- en non-verbale communicatie

– Deelnemer gaat aan de slag met een persoonlijk Plan van aanpak

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Training
Duur: 2x 1,5 uur of 3,5 uur
Locatie: Online / offline
Open inschrijving en groep (min 6, max 12 personen)
Kosten p.p € 175,-
per groep € 1.050,- 
Website www.fitzcompany.nl

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Nathalie Gertsen
nathalie@fitzme.nl
06 – 51 72 48 29

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes