Selecteer een pagina

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

Sterk in je werk door leren en ontwikkelen

TRAINING

ZORG VOOR JEZELF EN ZORG VOOR EEN ANDER (OOK VOOR MANTELZORGERS)

FitzMe

Mensen die voor een ander zorgen kiezen er vaak niet vrijwillig voor om te gaan zorgen: het overkomt hen, omdat ze een emotionele band hebben met degene die zorg nodig heeft. Mantelzorgers zorgen soms 24 uur per dag, kunnen hier niet zomaar mee stoppen en verrichten soms verpleegkundige handelingen. Mensen die voor een ander zorgen kiezen er vaak niet vrijwillig voor om te gaan zorgen: het overkomt hen, omdat ze een emotionele band hebben met degene die zorg nodig heeft. Mantelzorgers zorgen soms 24 uur per dag, kunnen hier niet zomaar mee stoppen en verrichten soms verpleegkundige handelingen. 
Voor een medewerker betekent dit een flinke extra druk op zijn gezondheid en sociale leven. De biologische klok wordt verstoord, het energieniveau wordt vaak lager door slaapgebrek en het is lastig om afspraken te maken met gezin, vrienden en familie. Gezonde gewoontes zijn dan cruciaal om in balans te blijven.
Wanneer je voor een ander zorgt, dan is dat niet altijd een vrijwillige keuze: het overkomt je, omdat je een emotionele band hebt met degene die zorg nodig heeft. Sommige mantelzorgers zorgen 24 uur per dag, kunnen hier niet zomaar mee stoppen en verrichten soms verpleegkundige handelingen. 


Doel
In deze training leren mantelzorgers ook hoe ze hun eet- en slaapgewoontes zo kunnen aanpassen dat ze geestelijk en lichamelijk zo fit mogelijk blijven.


Resultaten 
– Deelnemers worden zich bewust van de waarde van hun mantelzorgtaken;

– Deelnemers weten hoe ze fit kunnen blijven en hun veerkracht op peil kunnen houden en leren daar prioriteiten in stellen;

– Deelnemers leren hoe ze balans kunnen bewaren in al hun taken en rollen in het leven;

– Deelnemers kiezen een aandachtspunt waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Training
Duur: 2x 1,5 uur of 3,5 uur
Locatie: Online / offline
Open inschrijving en groep (min 6, max 12 personen)
Kosten p.p € 175,-
per groep € 1.050,- 
Website www.fitzcompany.nl

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Nathalie Gertsen
nathalie@fitzme.nl
06 – 51 72 48 29

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes