Selecteer een pagina

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

Sterk in je werk door leren en ontwikkelen

TRAINING

WERK EN OUDERSCHAP COMBINEREN

FitzMe

Vanaf het moment dat je vader of moeder wordt, horen je kinderen voorgoed bij je en wil je het beste voor ze. Maar dat betekent lang niet altijd dat je je werk naar de achtergrond kunt en wilt schuiven. Waar ga je die extra tijd dan vandaan halen? Geen sociaal leven meer hebben of nooit meer ontspannen is geen gezonde oplossing. Welke strategieën zijn er om werk en gezin te combineren? Dat leer je in deze training. Natuurlijk ga je ook kijken welke oplossingen het beste bij je passen, zodat je ze meteen in praktijk kunt brengen.Vanaf het moment dat je vader of moeder wordt, horen je kinderen voorgoed bij je en wil je het beste voor ze. Maar dat betekent lang niet altijd dat je je werk naar de achtergrond kunt en wilt schuiven. Waar ga je die extra tijd dan vandaan halen? Geen sociaal leven meer hebben of nooit meer ontspannen is geen gezonde oplossing. Welke strategieën zijn er om werk en gezin te combineren? Dat leer je in deze training. Natuurlijk ga je ook kijken welke oplossingen het beste bij je passen, zodat je ze meteen in praktijk kunt brengen.
Je werk goed willen doen is al een uitdaging. Als je dat ook nog combineert met het hebben van (jonge) kinderen, ben je topprestaties aan het leveren. Hoe houd je jezelf in balans bij zulke volle dagen, wellicht gebroken nachten, en al die verschillende rollen die je combineert? Want je bent naast professional en ouder vast ook bijvoorbeeld nog partner, kind of vriend(in). En uiteraard een mens met eigen behoeftes.


Doel
Deze training biedt je een moment van reflectie: wat vind je belangrijk en hoe maak je daar ruimte voor? Wat betekent het ouderschap voor je werk invulling en wat betekent je werk invulling voor je ouderschap? Het doel is dat je weet hoe je met een zo tevreden mogelijk gevoel bij je bed kunt belanden elke dag.


Resultaten 
– Deelnemers hebben inzicht in factoren die bijdragen aan een gezonde werk-en privé balans 

– Deelnemers maken een actieplan voor een leven in balans , ook als trotse ouder.

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Training
Duur: 2x 1,5 uur of 3,5 uur
Locatie: Online / offline
Open inschrijving en groep (min 6, max 12 personen)
Kosten p.p € 175,-
per groep € 1.050,- 
Website www.fitzcompany.nl

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Nathalie Gertsen
nathalie@fitzme.nl
06 – 51 72 48 29

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes