Selecteer een pagina

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

Sterk in je werk door leren en ontwikkelen

TRAINING

ENERGIE-MANAGEMENT EN PRIORITEITEN STELLEN

FitzMe

Op een gewone dag komt zoveel op ons af, dat prioriteiten stellen een uitdaging is. En op een drukke dag geldt dat nog sterker. Keuzes maken is niet gemakkelijk als je bedenkt dat de verwachtingen almaar hoger worden. We moeten alles leveren, en snel. In deze sessie gaan we niet proberen om meer dingen in een dag gepropt te krijgen, Want laten we eerlijk zijn: als alles net lijkt te passen, komt er toch weer iets bij. We pakken het anders aan: we gaan je dag zo inrichten dat je meer innerlijke rust krijgt, beter presteert en aan het eind van de dag voldaan bij je bed staat.


Doel

In deze training worden medewerkers zich bewust van wat ze kunnen doen om zich goed te blijven voelen en toch veel gedaan te krijgen op een dag. Ze kiezen hun eigen verbeter acties en maken die concreet, zodat ze er dezelfde dag nog baat bij hebben.
De huidige werkomgeving vraagt veel van je. Wanneer er veel taken op je afkomen per dag, is het lastig om de juiste keuzes te maken. Zowel in je taken, als in het goed voor jezelf blijven zorgen.

Resultaten
– Deelnemers weten wat de voorwaarden zijn om hun energie en veerkracht op peil te houden.

– Deelnemers kunnen prioriteiten stellen binnen hun werk, zodat ze hun kostbare tijd zo effectief mogelijk kunnen besteden.

– Deelnemers kennen hun eigen energie verloop door de dag heen en kunnen daarop inspelen. Hierdoor leveren ze beter werk af en komen ze met meer energie hun werkdag uit, zodat er een betere werk-privé balans ontstaat.

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Training
Duur: 2x 1,5 uur of 3,5 uur
Locatie: Online / offline
Open inschrijving en groep (min 6, max 12 personen)
Kosten p.p € 175,-
per groep € 1.050,- 
Website www.fitzcompany.nl

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Nathalie Gertsen
nathalie@fitzme.nl
06 – 51 72 48 29

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes