DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

MENTAAL IN BALANS

TRAINING

STRESS EN VEERKRACHT

FitzMe

Er komen de hele dag (te)veel dingen op ons af: informatie, verwachtingen, mogelijkheden… Iedereen die midden in het leven staat, heeft daarom vaardigheden nodig om stress te managen. In deze workshop leer je hoe je jouw stressniveau kunt peilen op elk moment van de dag. Je krijgt inzicht in hoe je kunt omgaan met problemen en vervelende situaties en wat de clou daarbij is. En je krijgt ook hele praktische handreikingen, bijvoorbeeld hoe je je dag het beste kan indelen in jouw situatie en hoe je het stressniveau in je lichaam direct kunt verlagen, waar je ook bent. In de workshop ga je direct dingen ervaren, zodat je aan het eind van de workshop kunt bepalen welke stap je het beste kunt gaan zetten om je stressmanagement nog beter op peil te brengen.


Doel

In deze training gaan de deelnemers beoordelen hoe ze ervoor staan met hun dagelijkse stress en ontspanning. Vertonen ze stress-symptomen? Krijgen ze tijdig ontspanning, maar ook in de juiste vorm zodat ze echt herstellen? Er worden verschillende manieren aangereikt om te peilen wat je stressniveau op een bepaald moment is. In deze training wordt uitgelegd hoe stress ‘werkt’ en wat ervoor nodig is om veerkrachtig te blijven. Praktische en goed onderbouwde kennis en slimme tips geven daarbij inspiratie voor deelnemers waarmee ze op korte termijn hun stressniveau kunnen verlagen, en op de lange termijn een actieplan kunnen maken om grip te houden op hun stress en veerkracht.

Resultaten 
– Deelnemers kunnen inschatten hoe hoog hun stressniveau is en of ze voldoende en goed herstel inhouwen om hun veerkracht op peil te brengen/houden.

– Deelnemers weten hoe chronische stress (hormonaal) ontstaat en verergert: ze kennen het mechanisme.

– Deelnemers weten hoe je het stressniveau in je lichaam (direct) kunt verlagen.

– Deelnemers zijn gemotiveerd om hun stressmanagement te verbeteren, weten wat ze willen veranderen en hoe ze dat gaan doen.

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Training
Duur: 2x 1,5 uur of 3,5 uur
Locatie: Online / offline
Open inschrijving en groep (min 6, max 12 personen)
Kosten p.p € 175,-
per groep € 1.050,- 
Website www.fitzcompany.nl

*De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en deelnemers ontvangen hierop nog 50% ESF-subsidie.

Contactpersoon
Nathalie Gertsen
nathalie@fitzme.nl
06 – 51 72 48 29

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes