DE VITALITEITSCAFETARIA

FYSIEK IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

FYSIEK IN BALANS

WORKSHOP

FIT DOOR DE OVERGANG

FitzMe

Met de overgang krijgt iedereen een keer te maken die een vrouw is – of vrouwen kent. Eigenlijk iedereen dus. Het kan pittige, maar ook mooie veranderingen met zich meebrengen. En het is niet zomaar een fase; het is een periode waarin de aansturing van lichaam en geest van de vrouw veranderen. Daardoor wil je andere dingen en kun je andere dingen. Het kan goed zijn om daarop voorbereid te zijn, fijn zijn om erover te praten en handig om beter te begrijpen wat er zoal gebeurt in de overgang. De workshop biedt informatie en uitwisseling voor iedereen die daar behoefte aan heeft of die gewoon nieuwsgierig is.


Doel
In de introductieworkshop ‘Fit door de overgang’, die geschikt is voor vrouwen van ca. 39 tot 55 jaar, worden de ontwikkelingen toegelicht. De herkenning die hierbij optreedt, zorgt vaak voor de eerste ademruimte en afname van stress. Daarnaast gaan de deelneemsters aan de slag met hun eigen energiemanagement en krijgen ze tips en tricks op het gebied van voeding en ontspanning. Hierdoor kunnen ze gerichte keuzes maken over hun zelfzorg en meer grip houden op hun geestelijke en lichamelijke veerkracht.


Resultaten
Deelnemers kunnen gerichte keuzes maken over hun zelfzorg en meer grip houden op hun geestelijke en lichamelijke veerkracht.

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Workshop
Duur: 90 minuten
Locatie: Offline / online
Open inschrijving en groep (min 10, max 20 personen)
Kosten p.p € 65,-
per groep € 650,-
Website www.fitzcompany.nl

 

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Nathalie Gertsen
Nathalie@fitzme.nl
06 – 51 72 48 29

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes