Selecteer een pagina

DE VITALITEITSCAFETARIA

FYSIEK IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

FYSIEK IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

Sterk in je werk door leren en ontwikkelen

TRAINING

ONGEZONDE GEWOONTES – HOE KOM JE ERAAN HOE KOM JE ERVAN AF

FitzMe

Er zijn van die gewoontes die sterker lijken dan jijzelf. Bij iedereen kan het wat anders zijn: roken, snoepen, stressen, een glas wijn meer dan je van plan was… Het is al lastig om te besluiten dat je daar vanaf wilt, want je weet dat het moeite gaat kosten. En als je het al eerder geprobeerd hebt en het is niet gelukt, wordt je vertrouwen dat het gaat lukken steeds minder groot. Waarom lukken andere dingen wel en dit nu juist niet? Deze workshop geeft zicht op de mechanismes achter zo’n hardnekkige gewoonte. Hoe ontstaat hij en waarom is hij zo sterk? Nadat uitgelegd is hoe het werkt, kun je aan de slag met oplossingen. Je gaat kijken wat ervoor nodig is om je slechte gewoonte niet meer nodig te hebben en hoe je nieuwe gewoontes kunt trainen. Hierbij zorg je meteen dat de ene slechte gewoonte niet vervangen wordt door een andere. Je moet er wel écht iets mee opschieten als je al die moeite doet. Dat geeft voldoening.


Doel
In deze training over ongezonde gewoontes leren deelnemers hoe ongezonde gewoontes ontstaan, welk mechanismes ze in stand houdt en op welke manier ze ongezonde gewoontes kunnen doorbreken en vervangen door gezonde gewoontes. Ze kiezen hun eigen acties en maken die concreet, zodat ze er dezelfde dag nog mee kunnen gaan oefenen.


Resultaten
– Deelnemers weten wat het mechanisme is dat ongezonde gewoontes in stand houdt;

– Deelnemers weten op welke manier(en) ze hun ongezonde gewoontes kunnen aanpakken;

– Deelnemers hebben een eigen actie gekozen waarmee ze kunnen oefenen en weten wat ze moeten doen als ze terugvallen in een oude gewoonte.

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Training
Duur: 2x 1,5 uur of 3,5 uur
Locatie: Offline / online
Open inschrijving en groep (min 6, max 15 personen)
Kosten p.p € 175,-
per groep € 1.050,-
Website www.fitzcompany.nl

 

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Nathalie Gertsen
Nathalie@fitzme.nl
06 – 51 72 48 29

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes