Selecteer een pagina

DE VITALITEITSCAFETARIA

FYSIEK IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

FYSIEK IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

Sterk in je werk door leren en ontwikkelen

TRAINING

GOED ONTSPANNEN EN GOED SLAPEN

FitzMe

Balans hebben, dat zou fijn zijn. Presteren, maar ook tijdig ontspannen. Alleen… hoe doe je dat als je veel van jezelf verwacht en veel taken en verantwoordelijkheden hebt? En ook nog eens in een omgeving vol prikkels leeft? Voor je het weet blijf je doordenderen. Je voelt de onvrede of de vermoeidheid wel, maar je weet niet goed hoe je meer ontspanning kunt regelen en je vergeet te genieten.

In de nacht herstellen de geest en het lichaam van de inspanningen van de dag. Goed slapen zorgt er dus voor dat je de volgende dag weer fris aan de slag kan.


Doel

In deze training leer je hoe je kunt zorgen voor betere ontspanning. Je kijkt op welke momenten in de dag de druk bij jou het hoogst is en hoe je die kunt verlichten. Daarnaast ga je aan de slag met één van de belangrijkste onderwerpen als het gaat om energie en herstel: slaap. Hoe zorg je dat je goed slaapt en uitgerust wakker wordt? Een goede aanpak van slapen en ontspannen geeft je een basis om dingen met aandacht en plezier te doen en toe te komen aan wat voor jou belangrijk is.
De training is praktisch ingestoken, zodat je de deur uitgaat met oplossingen die je meteen kunt toepassen, en als het een beetje meezit dezelfde nacht al meer ontspannen in bed ligt, beter slaapt en uitgeruster wakker wordt.


Resultaten
– Deelnemers weten wat er nodig is voor een goede nachtrust.

– Deelnemers weten wat er nodig is voor effectieve ontspanning.

– Deelnemers hebben een eigen actieplan gemaakt om hun herstel te verbeteren.

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Training
Duur: 2x 1,5 uur of 3,5 uur
Locatie: Offline / online
Open inschrijving en groep (min 6, max 15 personen)
Kosten p.p € 175,-
per groep € 1.050,-
Website www.fitzcompany.nl

 

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Nathalie Gertsen
Nathalie@fitzme.nl
06 – 51 72 48 29

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes