DE VITALITEITSCAFETARIA

FINANCIEEL IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

FINANCIEEL IN BALANS

COACH

3 ADVIESGESPREKKEN

Nibud

Heeft u medewerkers met loonbeslag? Of medewerkers die vragen om een voorschot? Waarschijnlijk is er meer aan de hand. De Nibud-coach voor medewerkers werkt via een kortdurend en intensief coachingstraject met als doel een oplossing te zoeken voor de financiële situatie van de betreffende medewerker. Elke situatie is anders. Daarom leveren wij voor elke medewerker maatwerk.

Voor wie?
De Nibud-coach voor medewerkers is er voor alle medewerkers met financiële problemen. Wel moet de werkgever altijd de aanvraag doen en de kosten voor zijn rekening nemen. Een medewerker kan dus niet rechtstreeks de Nibud-coach benaderen. Niet alleen medewerkers met lopende financiële problemen kunnen worden geholpen, maar ook medewerkers die financiële problemen dreigen te krijgen of die meer inzicht willen krijgen in hun inkomsten en uitgaven.

Drie pakketten
Elke financiële situatie is zeer persoonlijk en vraagt om maatwerk. Vaak blijkt pas tijdens een intakegesprek of medewerkers zelf weer grip kunnen krijgen op hun financiën of dat zij hierbij hulp nodig hebben. Daarom biedt het Nibud drie pakketten aan. Als er na een inventarisatie budgetcoaching gewenst is, maken we een inschatting of er 3 of 6 coaching sessies nodig zijn.


Doel
Financiële coaching van medewerkers

 

Resultaten van de workshop:
– Inzicht in de financiële situatie van de medewerker

– Een budgetplan op basis van de inkomsten en uitgaven

– Financiële coaching van totaal 3 gesprekken

 

 

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Coach
Duur: 6 uur
Locatie: Persoonlijk gesprek
Open inschrijving  
Kosten p.p. € 1.400,-
Website nibud.nl

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Gusta Ripken
opleidingen@nibud.nl
030 – 23 91 392

Martine Broere
opleidingen@nibud.nl
030 – 23 91 361

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes