DE VITALITEITSCAFETARIA

DUURZAAM LEIDERSCHAP IN DE ZORG

DE VITALITEITSCAFETARIA

DUURZAAM LEIDERSCHAP IN DE ZORG

PROGRAMMA

DUURZAAM LEIDERSCHAP

We Create Consulting

Binnen dit programma bestaande uit een combinatie van drie workshops, personal coaching en intervisie gaan de leidinggevenden aan de slag met duurzaam leiderschap. Wanneer de leidinggevende voldoende in staat is om medewerkers te begeleiden op de werkvloer en bij inzetbaarheidsvraagstukken, zal dit resulteren in een optimale benutting van het potentiële talent van medewerkers in de organisatie. De workshops worden gegeven door een trainer en acteur en worden op maat ontworpen op basis van de hulpvraag van de leidinggevenden en de organisatie.

Doel
Als leidinggevende heb je meer kennis en vaardigheden m.b.t. eigen leiderschaps vaardigheden, coachend leiderschap, voeren van het goede gesprek en het beïnvloeden van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Resultaten van de workshop:
leidinggevende in staat om de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers positief te beïnvloeden middels het voeren het goede gesprek en gebruik van coachend leiderschap.

Doelgroep: VVT Medewerkers
Vorm: Programma
Duur: 3 workshops, 3x coaching en 3x interventie
Locatie: Combinatie van fysiek en online
Open inschrijving en groep  
Kosten p.p. € 995,-
per groep € 6.000,-
Website wecreateconsulting.nl

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Pieter van Helden
p.vanhelden@wecreateconsulting.com
06 – 15 30 61 13

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes