Selecteer een pagina

DE VITALITEITSCAFETARIA

DUURZAAM IN GESPREK

DE VITALITEITSCAFETARIA

CORONA & IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

Sterk in je werk door leren en ontwikkelen

TRAINING

WAARIN MOETEN MEDEWERKERS ZICH ONTWIKKELEN OM VITAAL EN INZETBAAR TE BLIJVEN?

FitzMe

Sinds de eerste coronamaatregelen van kracht zijn geworden dit voorjaar, is er veel beweging ontstaan die relevant is voor inzetbaarheid en vitaliteit. Verandering geeft onrust en verandering waar je weinig invloed bij voelt, geeft stress. Daarnaast is nog duidelijker geworden dat geestelijke en lichamelijke veerkracht onontbeerlijk is als je wilt dat medewerkers aan het werk blijven. Niet alleen om (langdurige) ziekte te voorkómen, maar ook om uitdagingen in de privé- en de werksituatie het hoofd te kunnen bieden. De coronamaatregelen hebben voor veel mensen een vergrootglas gelegd op bestaande knelpunten en kwetsbaarheden. Bovendien voelen velen nu een nog grotere druk om bij te dragen aan oplossingen en verbeteringen binnen hun organisatie of team.

Al deze zaken verdienen aandacht in het HR beleid van organisaties. Om richting te geven, wordt in deze sessie stilgestaan bij een aantal belangrijke vragen:
• Wat hebben medewerkers in uw organisatie nodig om optimaal te functioneren in de huidige situatie?
• Wat zijn korte termijn stappen om te zetten voor uw organisatie, welke beweging maakt u op de wat langere termijn richting vitaliteit en inzetbaarheid?
• Zijn er ook verbeterstappen die juist makkelijker te zetten zijn in de huidige situatie?

Doel
Het doel is samen in gesprek te gaan over hoe de vitaliteit van de medewerkers te behouden en te bevorderen in deze bijzondere tijd! Wat betekent dit op het gebied van ontwikkeling en scholing?
De sessie wordt online gegeven, waarbij direct een praktijkvoorbeeld wordt gegeven van hoe je op afstand goed met elkaar aan het werk kunt gaan. Dat betekent dat er ook alle ruimte wordt gegeven aan interactie en uitwisseling, met een positieve vibe.

Resultaten van de workshop:
Organisaties hebben kennis en inzicht verkregen in de volgende onderwerpen:
• Wat hebben medewerkers in uw organisatie nodig om optimaal te functioneren in de huidige situatie?
• Wat zijn korte termijn stappen om te zetten voor uw organisatie, welke beweging maakt u op de wat langere termijn richting vitaliteit en inzetbaarheid?
• Zijn er ook verbeter stappen die juist makkelijker te zetten zijn in de huidige situatie?

Doelgroep: HR
Vorm: Training
Duur: 2x 1,5 uur of 3,5 uur
Locatie: Offline / Online
Open inschrijving en groep  
Kosten p.p. € 200,-
per groep € 1.250,-
Website fitzcompany.nl

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Nathalie Gertsen
Nathalie@fitzme.nl
06 – 51 72 48 29

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes