Selecteer een pagina

DE VITALITEITSCAFETARIA

CORONA & IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

CORONA & IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

Sterk in je werk door leren en ontwikkelen

WORKSHOP

DE IMPACT VAN CORONA

We Create Consulting

De uitbraak van het coronavirus bracht onzekerheid, verandering en sociale afstand. Deze factoren hebben een grote invloed op werknemers, het team en de organisatie. Uit onderzoek is gebleken dat medewerkers tijdens deze coronaperiode het meeste last hebben van een hoge werkdruk,  de veranderende werk-privé balans en de veranderde verbinding met hun team.

Binnen deze workshop gaan we als team aan de slag om deze verbinding met elkaar te versterken. Je gaat de verbinding opzoeken door ervaringen en emoties met elkaar te delen en het team gaat aan de slag met verschillende actuele onderwerpen zoals; kwetsbaar opstellen, gemotiveerd blijven en het vieren van kleine

Doel
Binnen deze workshop gaan we met elkaar in gesprek over de impact van Corona en versterken we onderling begrip, de verbinding met elkaar en het teamgevoel.

Resultaten van de workshop:
Echte aandacht voor medewerkers en het team, en groter onderling begrip voor de situatie, meer verbinding met elkaar en een vergroot teamgevoel.

Doelgroep: Voor teams
Vorm: Workshop
Duur:

3,5 uur

Locatie: Offline /online
Groepsinschrijving  
Kosten per team € 1.250,-
Website wecreateconsulting.nl

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Pieter van Helden
p.vanhelden@wecreateconsulting.com
06 – 15 30 61 13

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes