DE VITALITEITSCAFETARIA

CORONA & IN BALANS

DE VITALITEITSCAFETARIA

CORONA & IN BALANS

INDIVIDUELE COACHING

DE IMPACT VAN CORONA

We Create Consulting

De uitbraak van het coronavirus bracht onzekerheid, angst, verandering en sociale afstand. Deze factoren hebben een grote invloed op werknemers. Zo blijkt uit onderzoek dat medewerkers tijdens deze coronaperiode veel last hebben van een hoge werkdruk,  de veranderende werk-privé balans en de veranderde verbinding met hun collega’s.

De inhoud van het coachingstraject wordt bepaald aan de hand van de behoeften, uitdagingen en doelstellingen van de medewerker. Dat betekent dat het traject flexibel is en ruimte wordt gemaakt voor datgene wat de aandacht vraagt.

Doel
In gesprek gaan over de impact van Corona, inzicht verschaffen in zijn of haar uitdagingen en valkuilen en praktische tools aanreiken om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Resultaten van de workshop:
Echte aandacht gekregen en ervaringen en emoties kunnen delen m.b.t. de impact van Corona. Meer inzicht gekregen in eigen uitdagingen en valkuilen en beter invloed kunnen uitoefenen op eigen balans.

Doelgroep: Voor VVT Medewerkers
Vorm: Individuele coaching
Duur:

Basis: 3 sessies van 1,5 uur

Locatie: Offline /online
Open inschrijving en groep  
Kosten Basis: €695,- (extra €195 / sessie
Website wecreateconsulting.nl

*per 01/12 is de ESF-subsidieperiode verlopen. De genoemde prijzen hierboven blijven gehanteerd. Afname van workshops en trainingen is nog steeds mogelijk, echter zonder subsidiekorting.

Contactpersoon
Pieter van Helden
p.vanhelden@wecreateconsulting.com
06 – 15 30 61 13

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes