Selecteer een pagina

DE VITALITEITSCAFETARIA

Sterk in je werk door leren en ontwikkelen

DE VITALITEITSCAFETARIA

FYSIEK IN BALANS

TRAINING

Ontdek jouw Drijfveren

Sterk in je werk

Ontdek jouw Drijfveren

Waar kom jij jouw bed voor uit? Ieder mens heeft bepaalde drijfveren in zijn of haar leven, maar hoe goed ken jij deze? In deze inspiratiesessie krijg jij hier inzicht in.

Soms komen er veranderingen op je pad, bijvoorbeeld een reorganisatie, een vertrek van een collega, of je verandert zelf van functie. Alles lijkt dan anders, maar jouw persoonlijke drijfveren in het leven blijven vaak overeind. Als je inzicht krijgt in jouw drijfveren kun je vragen als ‘Waar sta je nu?’ en ‘Past dit beeld nog met jouw werkelijkheid?’ beter beantwoorden.

Voordat de sessie begint heb je de thuisopdracht gemaakt en ontdek jij jouw persoonlijke drijfveren en loopbaanankers. Deze opdracht stimuleert je om na te denken over je eigen competenties, drijfveren en waarden. Dit delen we (als je wilt anoniem) in de inspiratiesessie met elkaar. Om van en met elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Je krijgt aansluitend handvatten aangereikt om er actief mee aan de slag te gaan.

Na deze sessie kun je 1 op 1 kosteloos een gesprek aanvragen met een Sterk in je werk coach voor verdere verdieping. Graag ontmoeten we je online, tot dan!

Ter aanvulling: Deze sessie sluit het beste aan voor medewerkers die minimaal 5 jaar ervaring hebben opgedaan. Pas na enige jaren ervaring kun je in de praktijk gaan ervaren welk anker het beste past bij jou. Om van daaruit verder te bewegen met de voorwaarden die ondersteunend zijn aan jouw anker.

Wanneer?
De online inspiratiesessie vindt plaats op dinsdag 16 mei 2023, van 19.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton onderaan deze pagina.

Meer informatie
Wil je meer weten over de inspiratiesessie? Neem dan contact op met Marjolijn van Tol via marjolijn@zw-connect.nl of 06 – 86 84 48 17.

 

 

 

Doelgroep: Medewerkers VVT
Vorm: Workshop
Datum: dinsdag 16 mei 2023
Duur: van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: online
Groeps
inschrijving:
25 deelnemers (vast aantal)
Kosten gratis

Contactpersoon
Marjolijn van Tol
marjolijn@zw-connect.nl
06 – 86 84 48 17

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes