Selecteer een pagina

DE VITALITEITSCAFETARIA

Sterk in je werk door leren en ontwikkelen

DE VITALITEITSCAFETARIA

FYSIEK IN BALANS

TRAINING

Hulp bij geldzaken
en schulden

Gemeente Den Haag

Heb je moeite om rond te komen? Door de peperdure energierekening bijvoorbeeld. Of door de steeds duurder wordende boodschappen, de dure kinderopvang, de eigen bijdrage in medicijnen. Je weet als geen ander hoeveel stress dit kost. Misschien lig je er zelfs wakker van. Hoe kom je deze week nou weer door? Krijg je het niet meer georganiseerd? Neem dan contact op met de gemeente Den Haag. Zij werken samen met organisaties die je kunnen helpen bij het doen van je administratie en geldzaken.

Het is fijn om een overzichtelijke administratie te hebben. Je weet dan wanneer de vaste lasten worden afgeschreven. Of wanneer je een rekening moet betalen. Ook ziet je meteen of je nog geld hebt om bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine te kopen.

Organisaties waar je terecht kunt

Heb je geldproblemen? In Den Haag kun je bij verschillende organisaties terecht. Aarzel niet en zoek ondersteuning. 

Schulden

Een schuld voorkomen is natuurlijk het beste. Ook kleine schulden zijn vaak zelf op te lossen. Heb je toch schulden en kom je er niet meer uit? De gemeente kan je hierbij helpen. Meld je dan aan voor schuldhulpverlening.

Hulp op juridisch gebied

Heb je juridische problemen of vragen? Bijvoorbeeld over belastingen, toeslagen of uitkeringen? Of vind je dat een schuld niet terecht is? Vraag gratis juridische hulp bij:

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes