DE VITALITEITSCAFETARIA

AANBOD WE CREATE CONSULTING

DE VITALITEITSCAFETARIA

AANBOD WE CREATE CONSULTING

WORKSHOP
MANTELZORGERS IN DE ZORG

Betere balans vinden tussen zorg, privé en werk. Het vergroten van je mentale veerkracht, persoonlijke assertiviteit en communicatie.

 

CATEGORIE: MENTAAL IN BALANS

WORKSHOP
COACHEND LEIDERSCHAP

Ontwikkelen en versterken van vaardigheden m.b.t. coachend leiderschap om medewerkers en het team zelf regie te laten nemen over hun eigen inzetbaarheid.


CATEGORIE: DUURZAAM LEIDERSCHAP

PROGRAMMA
DUURZAAM LEIDERSCHAP

Als leidinggevende heb je meer kennis en vaardigheden m.b.t. eigen leiderschaps vaardigheden, coachend leiderschap, voeren van het goede gesprek en het beïnvloeden van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

CATEGORIE: DUURZAAM LEIDERSCHAP

WORKSHOP
HET GOEDE GESPREK

Het doel is om leidinggevenden in staat te stellen vanuit de relatie en vertrouwen een goed gesprek te voeren om de duurzame inzetbaarheid van de medewerker positief te beïnvloeden.


CATEGORIE: DUURZAAM LEIDERSCHAP

WORKSHOP
IN GESPREK OVER DUURZAME INZETBAARHEID

Betrokkenheid creëren bij medewerkers binnen de organisatie voor het onderwerp Duurzame inzetbaarheid en het opstellen van een concreet en gedragen interventieplan om aan de slag te gaan met het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid.

CATEGORIE: DUURZAAM IN GESPREK

WORKSHOP
LEIDINGGEVEN BINNEN DE 1,5 METER MAATSCHAPPIJ

Leidinggevenden hebben beter inzicht hoe ze invulling kunnen geven aan hun rol binnen de nieuwe 1,5 meter maatschappij.

CATEGORIE: CORONA & IN BALANS

(INDIVIDUELE) COACHING
DE IMPACT VAN CORONA 

In gesprek gaan over de impact van Corona, inzicht verschaffen in zijn of haar uitdagingen en valkuilen en praktische tools aanreiken om hier zelf mee aan de slag te gaan.

CATEGORIE: CORONA & IN BALANS

WORKSHOP
DE IMPACT VAN CORONA

Binnen deze workshop gaan we met elkaar in gesprek over de impact van Corona en versterken we onderling begrip, de verbinding met elkaar en het teamgevoel.

CATEGORIE: CORONA & IN BALANS

Welkom in de vitaliteitscafetaria. Hier vind je verschillende trainingen, coachingstrajecten en workshops die je helpen sterker in je werk te zijn. Workshops die je ook helpen jezelf verder te ontwikkelen. Kijk welke training of workshop het beste bij jouw ontwikkeling en situatie past. De komende maanden plaatsen we nieuwe workshops en trainingen op dit leerportaal. Die workshops ontwikkelen we altijd samen met zorgmedewerkers van ZorgScala. Zo zorgen we dat je er echt meteen iets aan hebt. Heb je vragen, suggesties, mis je iets of zoek je een maatwerkoplossing? Neem gerust contact met:

Marcel de Jong 
Projectleider Vitaliteitscafetaria
E: marcel@zw-connect.nl 
T: 06 - 20 36 32 88

De Vitaliteitscafetaria wordt mogelijk gemaakt door:

Logo_zorgscala

Contact

06 20 36 32 88
marcel@zw-connect.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes